Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

borderou de achizitie cereale de la persoane fizice

O societate care face achizitii de cereale mai poate folosi borderou de achizitie ? Am inteles ca incepand cu data de 2 mai 2015 nu se mai foloseste borderou de achizitie cf Lg.145/2014 , se foloseste carnetul de comercializare a produselor agricole . Va multumesc!
Adaugata in   Codul fiscal

2 raspunsuri


la 06 Mai. 2015
Societatea care achizitioneaza produse agricole de la persoane fizice producatoare, trebuie sa detina o copie privind atestatul de producator al persoanei fizice, ce se elibereaza de catre primarul local, valabil pentru titularul acestuia si care atesta calitatea de producator agricol persoana fizica. Ca document de achizitie, se completeaza carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol, document utilizat de persoana fizica care detine atestat de producator, pentru exercitarea actului de comert cu ridicata sau comert cu amanuntul, a produselor agricole obtinute in ferma/gospodaria proprie, dar ca document de achizitie pentru societatea cumparatoare ramane borderoul de achizitie.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 07 Mai. 2015
va multumesc!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x