Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediu medical

Pentru calculul concediului medical: am un salariat care in perioada celor sase luni care intra in baza de calcul a concediului medical a mai avut concedii medicale. Zilele si sumele acestora intra in baza de calcul a indemnizatiei de concediu medical pentru a afla media zilnica?
Va multumesc.

1 raspuns


la 11 Aug. 2015
Pentru caclularea concediului medical, baza de calcul se stabileste prin raportarea veniturilor la zilele lucrate pentru care s-a achitat CCIASS din cele 6 luni anterioare lunii de acordare a concediului medical, iar daca salariatul nu a obtinut venituri in toate cele 6 luni, baza de calcul se poate restrange la lunile efective de venit realizat. Pentru situatiile in care, in perioada celor 6 luni salariatul beneficiaza de indemnizatie pentru concedii medicale, la alcatuirea bazei de calcul se are in vedere valoarea acesteia care se va raporta la numarul de zile lucratoare pentru care s-a platit indemnizatia.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x