Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

activitate suspendata

Buna ziua,Va rog sa ma autati cu un sfat pentru un SRL care are activitatea suspendata se mai inregistreaza amortizarea lunara, si comisioanele de la banca,specific faptul ca nu s-a inchis contul bancar si nu s-a depus cerere de derogare a declaratiilor la finante?dupa ce depun derogarea se mai depune vreo declaratie la finante sau bilant?
Multumesc.
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 16 Dec. 2013
In cazul in care societatea are activitatea suspendata, si beneficiaza si de regimul derogatoriu, aceasta nu va mai inregistra nici un fel de operatiune in contabilitate. Mijloacele fixe ale societatii trebuie trecute in conservare pe durata suspendarii activitatii. Dupa obtinerea regimului derogatoriu, codul de inregistrare TVA este anulat, se va depune ultimul decont de TVA si declaratia 394. Ulterior se va depune declaratia 100 (aveti in vedere prevederile derogarii), bilantul anual, formularul 101 in cazul in care este platitor de impozit pe profit si declaratia 392.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x