Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

act aditional

Buna ziua.Vreau si eu daca ma vede cineva un model de act aditional la contractul de arenda pentru impozit ,sau unde il pot gasi(adresa)Multumesc anticipat.
Adaugata in   Codul fiscal

2 raspunsuri


la 10 Sep. 2012
In cazul contractelor de arendare ,contribuabilii care realizeaza venituri din arenda sunt obligati sa isi exercite in scris optiunea privind modalitatea de impunere aleasa, prin incheierea unui act aditional, inainte de data efectuarii primei plati, care sa fie inregistrat la organul fiscal competent in termen de 15 zile de la incheierea acestuia. Iata un model: ACT ADITIONAL NR __ DIN DATA DE__ LA CONTRACTUL DE ARENDA NR__ DIN____ Incheiat intre: arendas- datele de identificare si arendator- datele de identificare In temeiul Art. ____ din Legea_________ am convenit la modificarea Contractului de arendare incheiat si inregistrat sub nr ___/___.___._______ , astfel Art.1. Incepand cu data de __/__/__, se modifica contractul de arenda nr _ din ________dupacum urmeaza: la art.__(din contract ) se vor adauga urmatoarele: Impozitul pe venitul de arenda va fi in cota de _____(10 sau 16%) (in cazul veniturilor din arenda contribuabilii pot opta pentru: 1. determinarea venitului in sistem real sau 2. retinerea impozitului la sursa de catre platitorul de venit.)
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Sep. 2012
multumesc
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x