Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

stimulente salariale

Potrivit OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, institutiile publice constituie fd. de stimulente in limita a 15% din sursele precizate in actul normativ mentionat. Institutia unde lucrez nu a mai constituit acest fond, intrucat ordonatorul principal de credite a suspendat prin Dispozitie, plata stimulentelor din anul 2009, act administrativ care a fost atacat la instanta si castigat in anul 2011.
INTREBARE: Putem constitui fond de stimelente pentru perioada 2009-2010 pentru a putea achita sumele castigate la instanta?
Avand in vedere faptul ca pana la finele anului 2010 acest fond era evidential in afara bilantului, iar din anul 2011 odata cu modificare Legii finantelor publice acesta a fost introdus in conturile bilantiere, va rugam sa precizati cum procedam sa putem pune in plata drepturile castigate la instanta retroactiv si includerea sumelor respective in salariul de baza cu data de 01.01.2011, asa cum se specifica in sentinta data de instanta competenta?

1 raspuns


la 11 Oct. 2011
Le inregistrati in contabilitate in baza sentintei judecatoresti, respectand specificatiile acesteia.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x