Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Registrul de evidenta fiscala e obligatoriu

Registrul de evidenta fiscala este obligatoriu pentru PFA, INTREP.INDIV, SOC.CIVILE, si alte entitati , in afara asoiciatiilor de proprietary, indifferent daca tin contabilitatea in partida simpla sau dubla?, indifferent daca sunt in system real sau norme de venit?
Acestea se pot achizitiona de la administratiile financiare? Au aparut normele de aplicare ale OUG 80/2014?In aceste conditii se mai completeaza Registrul de incasari si plati?

1 raspuns


la 10 Feb. 2015
Registrul de evidenta fiscala trebuie achizitionat de la admnistratia teritoriala, doar in cazul persoanelor juridice care tin evidenta in sistem real, indiferent daca contabilitatea o tin in partida simpla sau dubla. In cazul entitatilor care au un alt mod de calculatie a veniturilor nu este necesara achizitionarea acestui registru. Registrul de incasari si plati se completeaza la fel ca si pana acum de catre entitatile care aveau aceasta obligatie.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x