Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

ref.incheiere act juridic in vederea amplasarii unui aparat cafea

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema:
- sunt o scoala postliceala, forma juridica Asociatie non-profit. Activam in cadrul unei locatii inchiriate si dorim sa inchiriem un spatiu unei firme pentru amplasare aparat de distributie bauturi calde, nealcoolizate.
Spuneti-mi va rog ce forma juridica putem incheia cu firma respectiva in cazul in care avem acordul prealabil al proprietarului locatiei. Si daca pot factura avand in vedere ca sunt asociatie non profit, iar activitatea de baza este formare profesionala. Stiu ca in acest caz veniturile noastre trebuie sa cuprinda numai taxe scolare.



Va multumesc,

1 raspuns


la 10 Nov. 2014
O asociatie care desfasoara activitati fara scop patrimonial, poate desfasura si activitati economice, doar ca acestea trebuie inregistrate distinct. Ca forma juridica puteti sa faceti contract de subinchiriere al spatiului, daca proprietarul isi da acordul, sau o asociere in oarticipatiune, prin care sa beneficiati de o suma fixa sau un procent.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x