Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Presedinte fundatie decedat - bilant fundatie

buna ziua. La o fundatie cu activitate pana in aprilie 2017 cand presedintele fundatiei a decedat.Din cei trei membri de conducere al fundatie unul(presedintele) decedat, al doilea s-a retras pana la momentul decesului presedintelui iar al treilea nu dam de el nu stim unde este, deci nici in ziua de azi nu s-a rezolvat cu numirea presedintelui. .Bilanturile si declaratiile au fost depuse cu semnatura secretarei si a contabilei care au contracte de voluntariat. Fundatia are in patrimoniu cladire care este sediul fundatiei si teren, cum se poate lichida fundatia, ce demersuri trebuie urmate ? Mostenitorii presedintelui pot prelua fundatia?

Bilanturile daca au fost semnate de secretara si contabil pana se rezolva cu consiliul director este rau, mentionez ca nu au fost modificari in patrimoniu fundatiei din 2017 pana acum.

1 raspuns


la 05 Mar. 2021
Modul de conducere, numirea/inlocuirea presedintelui ar trebui sa fie stabilite in statut. Nu puteti face modificari de patrimoniu fara aprobarea conducerii institutiei. Daca nu este clara situatia modificarii conducerii fundatiei aceasta ar trebui reglementata, daca este prevazuta in modul de organizare, prin convocarea membrilor in vederea alegerii presedintelui. Mostenitorii nu pot prelua functia fara a fi membri ai institutiei si fara a fi alesi de catre membrii sau consiliul director.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x