Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

pot doar cu facutra si chitanta !?

Societate comericala ne paltitoare de tva, cod caen 8690: alte activitati referitoare la sanatatea umana; presteaza servicii medicale la domiciliu pacientului, pacientii sunt persoane fizice.
Noile reglementari imi permit sa furnizez servicii medicale doar eliberand facutra si chitanta pacientilor ? dar daca fac un contract de prestari servicii? daca incasez prin virament bancar, mai am nevoie de casa de marcat ?
Vreau sa gasesc o modalitate legala prin care pot desfura aceasta activitate.

1 raspuns


la 01 Aug. 2015
Serviciile medicale pot fi prestate la domiciliul clientului, la punctul de lucru sau in sistem ambulatoriu, in baza unei comenzi sau contract de prestari. Incasarea poate fi facuta numerar sau prin virament, in baza facturii si a bonului fiscal sau numai a facturii. In cazul in care politica firmei este ca serviciile prestate sa fie incasate numai prin virament sau depunere bancara, excluzand incasarea numerar, nu mai este necesara utilizarea casei de marcat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x