Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

noua declaratie 394 mod completare

in noua declaratie se cere inregistrarea facturilor simplificate .Avem achizitii gen consumabile de la LIDL ,pt ele s-a emis un bon nefiscal care are trecut ,, factura ..seria..nr ,, si un BF pt plata .Asta inseamna ca acest bon nefiscal care se comporta ca o factura intra in categoria facturilor simplificate ?

2 raspunsuri


la 07 Iul. 2016
In categoria facturilor simplificate sunt toate bonurile fiscale, documente de producator individual, etc. Achizitia in baza unui bon nefiscal nu poate fi inregistrata pe cheltuiala deductibila, deci taxa nu este considerata deductibila.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 1 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 11 Iul. 2016
Documentul pe care il detineti este o Factura fiscala, in baza careia puteti deduce TVA daca aveti codul de TVA al dvs trecut pe el. Bonul fiscal emis initial este document de plata in acest caz. Daca factura are toate datele dvs de achizitie, si din cate stiu facturile emise de LIDL direct de la casa de marcat le au (adica Denumire, CUI, J.../.../) atunci aveti o factura fiscala si nu una simplificata.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x