Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

firma straina cu sediul in Bulgaria

Buna ziua,

Cetatean strain are o firma inregistrata pe Bulgaria, magazin online, iar din Romania se livreaza marfa spre tariile scandinave si se primeste marfa din China. Are inchiriata o garsoniera pentru a se face livrarea scrisoriilor prin posta romana . Ma intereseaza ce forma juridica, de ce acte am nevoie pentru a desfasura activitatea cat mai legal in Romania si a nu avea probleme cu statul roman ca nu sunt inregistrata. Persoanei care este proprietarul stie ca trebuie sa se inregistreze aici in termen de 9 luni de cand livreaza produse de aici si trebuie sa aibe" customer registration" . Care este cea mai simpla forma si cea mai buna? Ar dori sa fie fara sediu social in Romania sa ramana cel din Bulgaria inregistrat si cu activitate la terti. Se poate ?

Astept un raspuns,
Multumesc

1 raspuns


la 19 Feb. 2016
Pentru a derula tranzactii din Romania, va trebui sa inregistrati spatiul de depozitare la onrc si fisc pentru a intra in legalitate, ca sucursala, sau sa desfasoare un parteneriat sau asociere cu o persoana juridica romana. Pentru derularea tranzactiilor vamale de import, trebuie sa se inregistreze la vama si sa obtina codul EORI sub care va face operatiunile.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x