Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Demers pentru Decizie de impunere venituri realizate din strainatate

Buna ziua,

Am primit de la ANAF Decizia de impunere anuala pentru veniturile realizate din strainatate de persoane fizice pe anul 2013. La rd.8 Diferenta de impozit de plata precum si la rd.10 Diferenta de impozit din salarii de restituit, figureaza valoarea 0.Acest lucru inseamna ca nu datorez statului roman nici o suma, nu?
Fiind detasata in continuare in strainatate, am insarcinat o persoana sa obtina telefonic informatii minime de la ANAF privind demersul pe care eu ar trebui sa il fac in acest sens.
Dar angajatul ANAF a fost total necooperant,sustinand ca informatii se pot obtine numai daca ma prezint personal la ANAF.Ceea ce este imposibil, avand in vedere ca eu nu sunt prezenta in tara.
In aceste conditii trebuie sa ma prezint la ANAF?Am vreo obligatie fata de statul roman in conditiile in care diferentele din declaratie sunt 0?

Va multumesc.

1 raspuns


la 14 Ian. 2015
Daca in decizia de impunere anuala primita de la ANAF figurati cu diferenta 0 de plata si de incasat pentru impozit, atunci nu aveti nimic de plata sau de incasat. Pentru obtinerea de informatii de la ghiseu este necesara prezenta personala sau sa mandatati o persoana sa va reprezinte cu imputernicire autentificata la notar.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x