Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

deductibilitate cheltuieli cu combustibil si tva

Sunte o firma de import si distributie specialitati de pescarie. Pe langa cele 4 masini frigorifice pentru marfa, avem si un autoturism care este utilizat de catre conducerea firmei, actionari pentru deplasari la intalniri, ofertare, negociere, orice alte actiuni legate de specificul firmei care necesita deplasare. Nu s-au intocmit foi de parcurs, masina fiind folosita de mai multe persoane din conducere sau actionari.
Am inteles ca in conformitate cu art. 21, alin/3 "n" din Codul de procedura fiscala, acestea sunt deductibile in totalitate.

1 raspuns


la 23 Mar. 2012
Vezi art. 21 cod fiscal. alin. 3 lit.n: " UrmÄ?toarele cheltuieli au deductibilitate limitatÄ?: n cheltuielile de func??ionare, ??ntre??inere ??i repara??ii, EXCLUSIV cele privind combustibilul, aferente autoturismelor folosite de persoanele cu func??ii de conducere ??i de administrare ale persoanei juridice, deductibile limitat la cel mult un singur autoturism aferent fiecÄ?rei persoane cu astfel de atribu??ii."
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x