Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Contract de comodat pentru autoturism

Multumesc pentru raspuns, dar mai am 2 intrebari:
1.In cazul in care asociatul unic nu este salariat al firmei se poate face acest contract de comodat si pot face decontul de cheltuieli pe numele lui?
2. Ce documente justificative se intocmesc pentru a justifica folosirea masinii in interesul societatii, chiar daca scad numai 50%? (va fi contractul de comodat, va apare nr masinii pe facturile de marfa si decontul de cheltuieli pentru bonurile de benzina).

1 raspuns


la 21 Aug. 2014
Contractul de comodat pentru autovehiculul folosit in interesul activitatii societatii poate fi cu orice persoana fizica care pune la dispozitia firmei masina, dar pentru ca cheltuielile sa poate fi deductibile conform Codului fiscal, trebuie sa aveti completate documente justificative care sa sustina ca utilizarea este in scopul economic al societatii. Ca document justificativ, aveti cmr pentru activitatea de transport international si foaia de parcurs pentru activitate interna si externa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x