Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Comision de mediere Austria

Buna seara.
Daca imi permiteti , doresc sa va consult intr-o problema de recrutare, selectare si plasare personal pentru Austria.

Intermediem persoane care doresc sa munceasca pe teritoriul Austriei cf Legii n159/1994-cu privire la exersarea unei activitati independente ca ingrijitor persoane varstnice.
Avand in vedere ca aceste persoane care lucreaza in Austria sunt prin obtinerea dreptului de a exercita o activitate economica in scop lucrativ pe cont propriu "Gewerbeberechtigung' , sunt MEMBRE a Camerei de Comert a Austriei" ca Personenbetreuung , inteleg ca sunt persoane juridice ?!.
Multe firme din Romania care practica intermedieri percep comision de mediere inainte de a pleca din tara, bineinteles in RON.
Invocand lipsa banilor la plecare a acestor femei, eu nu doresc sa incasez comisionul de mediere, fiind si un atu al firmei mele la plecarea la munca, ci doar dupa primele 30 zile lucrate - din primul venit pe care il relizeaza in Austria bineinteles in euro.
Nu stiu daca legislatia romana imi permite acest lucru de a emite o factura fiscala si de a a incasa acestor persoane "juridice" plecate prin intermedierea firmei mele in euro plata efectuata dupa realizarea primului venit aproximativ 30 zile, avand in vedere ca perioada lor de contract si sedere este de 3 luni.
Sper ca m-am facut in mare parte inteleasa .
Astept cu deosebit interes raspunsul dvs.
Cu deosebita stima,
Camelia Boer.
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x