Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Casa de marcat in regim ambulant cod caen 9511

Buna seara, imi cer mii de scuze anticipat in cazul in care exista o intrebare identica cu a mea dar mi-am epuizat toate resursele pentru a afla un raspuns clar si totusi nu am reusit..

Am un SRL-D fara punct de lucru si as dorii sa fiscalizez o casa de marcat in regim ambulant. Am cod caen 9511 reparatii calculatoare .
In primul rand as vrea sa stiu daca trebuie sa mai adaug vreun cod caen sau ma incadrez cu acesta ? Daca mai trebuiesc adaugate, care ar fi acelea ?
In al doilea rand ce documente sunt necesare pentru a obtine fiscalizarea ?

Multumesc anticipat!

1 raspuns


la 18 Mar. 2018
Pentru acest obiect de activitate va trebuie casa de marcat daca prestati pentru persoane fizice, iar in cazul in care veti face reparatiile la client, aceasta va trebui sa fie portabila (mobila). Fiscalizarea se face pe sediu social iar documentele pentru fiscalizare sunt actele firmei, respectiv actul constitutiv, hotararea judecatoreasca, constatatorul, serviciile fiind facute de societatea de la care cumparati casa de marcat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x