Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Asociatii sportive non profit,echipa de fotbal

O asociatie sportiva, non profit , are venituri din sponzorizari si anume de la primarie.Alte venituri nu are doar cheltuieli.Jucatorii primesc sume de bani ,drept prime.Care este suma maxima, per luna, ce se poate da unui jucator fara sa fie impozitat si cum se inregistreaza in contabilitate?
Deplasarile se fac de multe ori cu masini personale a unor persoane fizice care deconteaza bonuri de benzina pe care apare CUI -ul asociatiei sportive.Se pot deconta acele bonuri de benzina?este necesar de contract intre acele persoane fizice si asociatia sportiva?

1 raspuns


la 25 Apr. 2016
Veniturile realizate de sportivi sub forma de premii sunt neimpozabile sub valoarea de 600 lei urmand a se aplica o cota de 16% pentru suma care depaseste plafonul. Inregistrarea contabila este: -premiul 623/6588=462 -retinere impozit 462=446 -plata net 462=5311/5121 Daca deplasarile se fac cu autoturismele personale, se face contract de comodat cu proprietarii acestor autovehicule cu clauza decontarii cheltuielilor cu combustibilul.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x