Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Schimbare sediu fiscal

As vrea sa stiu daca o societate isi schimba sediul fiscal de la o administratie financiara veche la o administratie financiara noua in acelasi judet, ce formulare trebuie da depuna? Mentionez ca societatea are datorii la bugetul de stat. Aceste datorii vor putea fi transferate la noua administratie financiara sau trebuie platite inainte de transferul dosarului contribuabilului.
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 18 Mar. 2013
Pentru modificarea domiciliului fiscal la noul sediu social, comerciantul depune la organul fiscal în a carui raza teritoriala este situat noul sediu social formularul 050. Cererea se transmite, în maximum 3 zile lucratoare de la înregistrare, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, de catre organul fiscal catre organul fiscal în a carui raza teritoriala contribuabilul a avut ultimul domiciliu fiscal, în vederea întocmirii formalitatilor de transfer al dosarului fiscal. Dosarul fiscal se transmite în termen de cel mult 15 zile de la primirea cererii si va fi însotit de un exemplar al certificatului de atestare fiscala, precum si de fisa de evidenta pe platitor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x