Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

RJIP si Registrul inventar- contabilitate in partida simpla

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu interpretarea OMFP 170/2015 referitor la editarea RJIP si a Registrului inventar in cazul contabilitatii in partida simpla. Tehnica de calcul la care se face referire pentru eviden?a contabila în partidă simplă, si pentru care nu se da o defini?ie, include doar sisteme informatice de prelucrare automată a datelor, care trebuie sa raspunda unor cerinte minimale precizate in OMFP 2634/2015 sau sunt acceptate si word/excel?
Ceea ce ma interezeaza de fapt este sa stiu daca aceste registre pot fi tinute si in word/excel, care evident ca nu intrunesc criteriile respective sau daca in lipsa unui sistem informatic/aplicatie de contabilitate, trebuie sa fie in format fizic.
Multumesc!

2 raspunsuri


la 23 Iun. 2021
Nu este un program definit clar pentru contabilitate, Registrul se poate tine in format electronic, cu conditia de a respecta campurile si modul de completare stabilit de baza legala. Registrul se listeaza la finalul fiecarei perioade fiscale, sau se completeaza olograf.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 23 Iun. 2021
Multumesc foarte mult pentru raspuns!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x