Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Pot beneficia de somaj daca nu s-a pronuntat inca sentinta la tribunal pentru o firma care se afla in pragul falimentului?

Tin sa mentionez ca vin din concediu ingrijire copil, am facut o cerere de incetare a suspendarii contractului de munca si de reluare a activitatii cu trei saptamani inainte de inplinirea varstei de doi ani a copilului. Mi s-a comunicat ca firma se afla in insolventa sau cel putin asa mi s-a spus... Am cerut decizia de incetare a suspendarii c.i.m si decizia de concediere ca sa pot depune actele pentru ajutorul de somaj in perioada aceea de 10 zile dupa implinirea varstei de 2 ani a copilului, adica 8 aprilie 2012. Acum am primit o amanare a actelor pe motiv ca asteapta sentinta de la tribunal si ca fara aceasta eu nu pot face nimic. Este normal ce se intampla? Si in cat timp de pronunta aceasta sentinta care eu nu stiam pana astazi de asa ceva...cand am insistat sa mi se dea actele sa le pot depune pentru somaj saptamana aceasta?

Adaugata in   ANAF si MFP Somaj

1 raspuns


la 12 Apr. 2012
Trebuie sa vi se emita: - decizia de incetare a suspendarii contractului individual de munca la revenirea din crestere ingrijire copil- in baza cererii de reluare a activitatii - decizia de preaviz - la finalul preavizului se va emite decizia de incetare a CIM. Nu exista nici un motiv pentru amanarea emiterii deciziei de reluare activitate, mai ales ca nu este pronuntata sentinta de insolventa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x