Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

plati persoana fizica autorizata

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este posibila transformarea din persoana fizica autorizata, in societate comerciala neplatitoare de taxa pe valoare adaugata, daca este mai simplu , sau trebuie inchis pfa-ul si deschisa alta firma. Va multumesc.

3 raspunsuri


la 19 Mai. 2014
Nu poate fi trasnformat un PFA in firma. Inchideti PFA-ul si deschidetti o societate noua.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Mai. 2014
Multumesc frumos, va rog sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza pentru inchiderea PFA -ului si care sunt costurile pentru deschiderea unei societati comerciale.. Multumesc .
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Mai. 2014
2. Dupa eliberarea dovezii de radiere a PFA-ului de la Oficiul Registrului Comerțului, aceasta se va depune la administratia financiara de care apartineti insotita de o cerere de încetare activitate PFA si copie dupa CIF. Totodata se vor depune si: - declarația 070 pentru inchiderea vectorului fiscal - declaratia de recalculare a venitului pe 2013- cod. 220 - ulterior se va depune sideclarația privind veniturile realizate, cod 200 pentru anul 2013 . Urmeaza sa achitati impozitul si contributiile obligatorii. Ulterior se va elibera de catre administratia financiara un certificat de atestare fiscala si dovada inchiderii PFA-ului . 2. costurile deschiderii unei societati variaza. Apelati la un avocat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x