Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Norma venit la prestari servicii intracomunitare

Am o intreprindere individuala pentru prestari servicii intracomunitare, ( montaj parchet) inregistrata in ROI, platitoare de TVA, fara salariati(decat titularul) si as dori sa stiu daca pot opta pentru Norma de venit in loc de sistem real avand in vedere ca activitatea va fi prestata si in Italia.
De asemeni as dori sa stiu cu aproximatie cat m- ar costa contabilitatea primara tinuta de o firma specializata si daca am nevoie de servicii de protectia muncii,psi. Mentionez ca nu am punct de lucru fix ci lucrez pe diferite santiere in diverse localitati din Italia.
Va multumesc
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 16 Apr. 2014
Conditii de desfasurare a activitatii pentru impunerea la norma de venit: - activitatea sa se desfasoare individual, fara salariati; - activitatea sa fie cuprinsa in Nomenclatorului activitatilor independente pentru care venitul net se poate determina pe baza normelor anuale de venit, activitati desfasurate de contribuabilii care realizeaza venituri comerciale, aprobat prin OMFP nr. 2875/2011; - contribuabilul sa fie autorizat pentru desfasurarea activitatii respective conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale ca persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala. In cazul in care indepliniti conditiile puteti solicita impozitarea pe norme de venit.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x