Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Intrebare

Buna seara, am o firma de instalatii si constructi si de 2 ani nu am mai avut rulaj pe ea.In ianuarie am primit un aviz de inspectie fiscala, ulterior am fost anuntata ca este vorba de marfa cumparata din Olanda si adica flori.Inca asteptam raspunsul din Olanda in legatura cu facturile si sumele.Intrebarea mea este:cum pot eu demonstra ca eu nu am nici o legatura si ce mi se poate mie intampla.
Adaugata in   ANAF si MFP Marketing

4 raspunsuri


la 24 Iun. 2016
Daca firma este de instalatii si constructii, fara activitate in perioadele precedente la care aveti calitatea de asociat administrator, veti depune o adresa catre anaf prin care aratati faptul ca firma nu are ca obiect de activitate importul de flori si nu a desfasurat o asemenea activitate, iar organul de control va verifica daca formatul facturilor datele si inscrisurile sunt identice, precum si persoanele care au fost desemnate sa faca platile cu banca, bancile inregistrand video activitatea de ghiseu.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 26 Iun. 2016
Am tot intrebat in stanga si in dreapta despre problema mea si toata lumea imi spune alceva.Doamna caruia I am dat actele firmei si se ocupa de inspectia fiscala mi a zis ca ar fii mai simplu pentru mine sa vina raspunsul din Olanda si sa fie facturile platite prin banca.Au trecut 4 luni si eu nu am nici un raspuns.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 27 Iun. 2016
Dac organul fiscal cere date din Olanda, se vor putea confrunta facturile primite cu cele similare primite de alte firme.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Sep. 2016
Buna seara!A venit un rezultat din Olanda pe o firma sunt facturi de 50000 E..SI mai sunt pe o alta firma facturi de 470.000 E numai ca nu au venit facturile pt ca firma din Olanda nu a terminat inspectia fiscal a. .Plata sa facut dintr un cont ING si finantele urmeaza sa ceara detail banii. Intrebarea mea este cum pot eu demonstra ca eu nu am avut nici o legatura cu aspectu acesta. MULTUMESC
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x