Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

inregistrare ficala societate noua

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este procedura de inregistrare fiscala, ce documente trebuie depuse la Administratia Financiara pentru luarea in evidenta a unei societati care tocmai si-a ridicat de la Reg.Comertului Certificatul de inmatriculare (CUI).
- Care este termenul de inregistrare la ANAF din momentul infiintarii.
-Care sunt formalitatile pentru a deveni platitor de TVA de la inceput.
-Ce alte avize si autorizatii mai trebuie sa obtina pentru a demara activitatea.
-Ce trebuie facut daca are sediul social la o adresa si isi va desfasura activitatea la alta adresa. Trebuie infiintat punct de lucru ? -Se inregistreaza la Adm.Financiara? Cum ?
Pasi de urmat dupa iesirea de la Reg.Comertului ,documente necesare si unde se depun ?
Multumesc pentru intelegere.Rog indrumare.
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 21 Nov. 2012
1. se depune declaratia 010 la anaf pentru stabilirea vectorului fiscal; in cazul in care doriti sa deveniti platitor de TVA se completeaza si anexa la 010 si se salveaza fisierul pe CD. Se achizitioneaza registrul unic de control in termen de 30 de zile de la infiintare. Dupa inregistrarea ca platitor de TVA se ridica de la Anaf certificatul de inregistrare in scopuri de TVA. 2. aviz sanitar de la directia sanitar veterinara, aviz psi. 3. se deschide punct de lucru- trebuie inregistrat la ONRC, la anaf prin depunerea declaratiei pentru sedii secundare- in termen de 30 de zile de la iesirea actelor dela registru. Tot in termen de 30 de zile se achizitioneaza si registrul unic de control pentru punctul de lucru.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x