Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

infiintare societate micro frizerie

Buna ziua, ma intereseaza ptr constituirea unei societati micro cu specific frizerie ,trebuie sa am calificare de hair stilist sau numai calificare de frizer?As dori sa ma lamuriti, intrucat am calificare numai de frizer-nu de hair stilist.
Daca cumva nu stiti intrumati-ma unde trebuie sa intreb??
Va multumesc si astept un raspuns corect
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 28 Iul. 2014
Pentru constituirea unei societati comerciale cu raspundere limitata va trebuie cazier judiciar, capital social 200 lei, actul de sediu, codul activitatii principale si activitatile secundare, rezervarea de nume, diferite formulare ale ONRC si taxele percepute de acesta. Societatea, la constituire va fi inregistrata ca microintreprindere cu impozitare venit de 3% la cifra de afaceri si neplatitoare de TVA. Doar daca depasiti plafonul de 65000 de euro va veti inregistra ca platitor de impozit profit si TVA. Pentru constituire societate coerciala nu este necesara calificare decat in momentul in care obtineti autorizare pentru spatiu si incepeti activitatea, aceasta putand fi prestata de catre administrator, asociati sau angajati care trebuie sa detina calificarea necesara in domeniu de activitate. In cazul inregistrarii ca persoana fizica autorizata, aveti nevoie de certificatul de calificare pentru a putea fi inregistrata, iar sistemul de declarare a veniturilor este anual cu un impozit de 16% din diferenta dintre venituri si cheltuieli. Calificarea de hair stilist nu este necesara pentru desfasurarea activitatii unei frizerii, ci doar in cazul in care vreti sa impresionati clientii, dar acestia cred ca sunt mai interesati de calitatea serviciilor decat de diplomele pe care le afisati.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x