Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

II - CNAS

Am avut o intreprindere individuala deschisa in 2010 pe care am radiat-o luna trecuta. Acum 2 saptamani am primit o instiintare de la CNAS sa ma prezint cu documente si decizii de impunere anuala pentru perioada 01.01.2008-04.04.2013 si o cerere pe care trebuie sa o completez si sa o semnez prin care solicit calculul obligatiilor de plata (desi nu doresc!) la FNUASS pe baza documentelor justificative prezentate.
Am citit pe acest site despre Formularul 601 "Cerere de incetare a obligatiei de plata a contributiei de asigurari sociale"
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc!
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 24 Apr. 2013
Trebuie sa mentionez ca incepand cu 2001 am un loc de munca si mi-au fost retinute de angajator toate contributiile datorate statului de catre angajator, aferente salariului. Insa nu cred ca Formularul 601 ma poate ajuta in acest sens, pentru a evita plata la FNUASS pentru veniturile pe intreprinderea individuala. Dumneavoastra ce parere aveti? Este mai bine sa depun eu documentele sau este mai bine sa ii las pe ei sa caute documentatia? (Mi-a spus o doamna de la CNAS ca oricum va trebui sa platesc penalitati.) Eu nici nu am stiut de aceasta contributie, cred ca era normal sa ma anunte mai din timp de obligatiile mele, nu dupa 3 ani! Si sunt dispus si sa-mi iau un avocat si sa ma lupt cu ei in instanta daca as avea sanse sa castig!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x