Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Eroare declaratii ANAF

Buna ziua!
Pana vineri am reusit sa trimit cu semnatura digitala declaratiile la ANAF prin "descarca-programe". De vineri formularul semnat nu se mai poate depune, iar la pozitia "inregistrare" mi se comunica "alegeti un client valid". Am sunat la DIGISIGN si mi s-a spus ca nu au nici o problema, fiindca semnatura este valida pe act, totul este de la Asistenta ANAF. Am sunat acolo si mi s-a spus sa trimit mail ,dar n-am primit nici un raspuns. Cum sa trimit declaratiile in termen? S-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme? Eu sunt la primul incident de acest fel. Mi s-a mai spus ca "ei" nu prea lucreaza cu Yahoo (eu am adresa pe Yahoo), dar sa incerc. Am incercat, dar, daca este asa cum zic cei de la asiastenta, cum se poate remedia situatia? Tokenul este platit al doilea an, este in termen, numai eu sunt deja in intarziere!Multumesc anticipat!
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 18 Mar. 2013
Buna seara, Nu sunteti singura care s-a confruntat cu aceasta problema. Pana acum nu s-a primit nici un raspuns. Este o problema cu site-ul lor. Incercati sa mai vorbiti cu ei sau sa trimiteti email de pe o alta adresa, poate aveti mai mult noroc. Mult succes.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x