Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Dosar valori casieri intrare-iesire

Buna ziua,

Suntem o companie de retail, vanzare cu amanuntul. Avem cateva magazine de desfacere a marfii si bineinteles avem angajati cativa casieri.
Am inteles ca exista o lege care prezinta obligativitatea de a avea un tabel in care toate persoanele din unitate care lucreaza cu bani trebuie sa inscrie suma de bani cu care intra si ies din unitate.

Imi puteti spune care este aceasta?
Existenta acestei liste se verifica in cazul unui control? Si daca da, care sunt penalitatile?

Multumesc mult,
Diana
Adaugata in   ANAF si MFP Case de marcat

2 raspunsuri


la 15 Iul. 2013
Buna seara, Nu stiu exact la ce document va referiti, dar cred ca este vorba de Registrul de casa. Acesta serveste ca document de inregistrare operativa a incasarilor si platilor in numerar efectuate prin casieria unitatii, pe baza actelor justificative si ca document de stabilire, la finele zilei, a soldului de casa. Completarea sa se face in ordinea in care se efectueaza operatiile.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 16 Iul. 2013
Era obligatoriu acest lucru la unitatile care detineau case de marcat, iar persoana care folosea casa de marcat, dimineata, la inceputul programului, trebuia sa declare banii care ii avea asupra sa, plus, daca avea bani lasati, de pe o zi pe alta in casierie, trebuiau inregistrati in casa de marcat. Seara se descarcau aceste sume din casa de marcat pentru a nu influenta valoarea vanzarilor din zi. Nu se mai declara de multi ani. O zi buna.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x