Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Documente justificative la casa de marcat pentru suma ca si rest la clienti

Buna seara,

Firma noastra are un punct de lucru cu vanzare in amanuntul, unde foloseste casa de marcat fiscal. Casiera primeste 100 lei la inceputul lunii pentru a avea bani de schimb sa dea rest la clienti.
Va rog sa-mi spuneti ce documente justificative se vor intocmi si cum se vor inregistreaza in contabilitate operatiunile prin care se dau banii de rest la inceputul lunii la casiera.
Se introduc la inceputul zilei in casa de marcat si se scot la sfarsitul zilei acesti bani din casa de marcat, conform OUG 91/2014?
Ce document se foloseste pentru depunerea incasarilor din vanzari in caseria societatii la sfarsitul zilei?

Va multumesc.
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 09 Ian. 2015
Daca societatea are un punct de vanzare cu amanuntul, operatiunile de incasare se vor face preponderent cu numerar, deci veti avea un sold de casa la finalul fiecarei zile de lucru. Pentru a avea numerar de schimb la inceputul activitatii din fiecare zi puteti lasa ca sold de casa suma respectiva cu monetar mic fara sa fiti obligati sa faceti artificii contabile. Important este ca la inceputul zilei, in caserie sa existe soldul de casa inregistrat in registrul de casa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x