Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Deductibilitate cheltuieli cu salariile platite de o firma din Romania in Franta

Firma noastra este autorizata ca agent de munca temporara si desfasoara activitati de punere la dispozitie de personal catre societati din Franta. Salariatii sunt recrutati in vederea desfasurarii de activitati exclusiv pe teritoriul Frantei. Salariatii sunt afiliati la regimul francez de asigurari sociale iar cotizatiile sociale sunt platite la URSSAF ALSACE, pe baza unui numar de identificare (SIRET) atribuit in urma inregistrarii firmei in calitate de angajator strain fara sediu in Franta. Plata salariilor si a contributiilor sociale se realizeaza de catre firma noastra, in baza statelor de plata externe declarate la serviciile competente in Franta. Contractele de munca sunt intocmite conform legislatiei franceze. Mentionez ca firma romana nu este stabilita in Franta (nu are nici un sediu, sucursala, filiala, etc).
Intrebari :
1. Sunt considerate deductibile din punct de vedere fiscal cheltuielile cu salariile aferente activitatii desfasurate in Franta, dat fiind faptul ca acestea nu sunt declarate si platite in Romania ?
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 17 Feb. 2016
Pentru activitatea desfasurata in Franta firma trebuie sa deschida o sucursala care sa desfasoare activitatea de recrutare, angajare si punerea la dispozitie a personalului, altfel veniturile realizate trebuie impozitate fara a putea deduce cheltuielile cu salariile.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x