Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

declaratie conform ordin 1400 din septembrie 2012

Buna ziua! Am o mare rugaminte la dvs. sa imi spuneti si mie daca trebuie sa completez declaratie conform ordinului 1400 din septembrie 2012 pentru prestari servicii transport marfa pe teritoriul Romaniei pentru o firma din Germania. Am efectuat transport in baza unei comenzi contract de la o firma din Germania sa ii duc o marfa de la Bucuresti la Slatina. Sunt inregistrata in registrul intracomunitar, am completat declaratia 390. Acum am vazut ca ar trebui facuta o declaratie cu, contractele incheiate cu persoane juridice straine pentru activitati de prestari servicii pe teritoriul Romaniei. Trebuie sa depun si eu? Poate nu am inteles bine ce vrea acel ordin. Deja e un mare calvar cu aceste legi, cu tot felul de declaratii...Astept raspuns urgent Va multumesc anticipat!
Adaugata in   ANAF si MFP Declaratii

2 raspunsuri


la 31 Oct. 2012
Au obligatia sa inregistreze contractele/documentele incheiate cu persoane juridice straine sau persoane fizice nerezidente persoanele juridice romane, persoanele fizice rezidente, precum si sediile permanente din Romania apartinand persoanelor juridice straine. Se vor declara : - prestari de servicii de natura lucrarilor de constructii, de montaj, - activitatilor de supraveghere, activitatilor de consultanta, de asistenta tehnica si - a oricaror altor servicii prestate in Romania, care genereaza venituri impozabile.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 03 Nov. 2012
...tot nu am inteles .. Eu din ordin am inteles ca trebuie sa declar doar daca beneficiez eu de prestare de serviciii de la o persoana juridica straina. Eu am prestat servicii de transport efectuat de la Bucuresti la Slatina pentru firma din Germania. Trebuie sa depun declaratie conform ordinului 1400/2012?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x