Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Cum se poate renuntara la spatiul privat virtual?

Cum pot sa renunt la spatiul privat virtual pentru o persoana juridica? Am fost nevoit sa renunt la un client. Automat voi renunta la semnatura electronica si la dreptul de a accesa dosarul fiscal pentru respectiva firma prin depunerea formularelor 151 si 153. Vroiam sa stiu insa daca prin depunerea acestor formulare se va anula si dreptul de a accesa spatiul privat virtual si se va reveni la cum a fost inainte de a depune formularul C800 (adica firma respectiva sa primeasca acte emise de ANAF prin posta).
Adaugata in   ANAF si MFP

2 raspunsuri


la 20 Feb. 2018
Revocarea semnaturii trebuie sa fie inlocuita de o alta semnatura pentru declaratii si dosar, acestea neputand fi depuse sau accesate la ghiseul ANAF decat o perioada fiscala.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 20 Feb. 2018
Mul?umesc frumos. Oricum de acum inainte va fi strict treaba lui pe numele cui va face semnatura, avand in vedere ca nu mai este clientul meu. Eu vreau sa nu mai depinda de mine cu nimic.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x