Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Ce trebuie sa fac la casa de marcat in regim ambulant dupa ce schimb sediul ?

Buna seara,
am o casa de marcat care o folosesc deja un an, in regim ambulant. Presetez servicii artistice in locatii diferite. Sediul social(fara activitate) il aveam stabilit la o adresa dar activitatea se desfasura in diverse locatii.
Acum am schimbat sediul social si as vrea sa stiu ce trebuie sa modific la casa de marcat. Se spune ca trebuie refiscalizare, care implica costuri enorm de mari si o procedura complicata. Precizez ca s-a schimbat sediul care acum e activ. Serviciile in continuare vor fi prestate in locatii diferite, in aceeasi masura la sediu cat si in alte locatii. Casa doresc sa ramana in regim amblant si nu as vrea sa achizitoanez inca una, ca sa folosesc una la sediu si alta cand ma deplasez!
Nu inteleg de ce in acest caz trebuie sa fac toate procedurile, casa fiind folosita in continuare in regim ambulant! Nu ar trebui doar sa imi modifice continutul tiparit pe bon(adresa sediu)?
Multumesc
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 08 Apr. 2017
Pe casa de marcat se schimba sediul social. Dar va trebuie un contract de service cu o firma autorizata.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x