Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

bilant

Buna ziua,

La o societate care s-a infiintat in ian 2013 si a avut numai cheltuieli de constituire, administratorul a depus acum cateva zile o declaratie la administratie,pe propria raspundere ca nu a efectuat nicio activitate economica in cadrul societatii in decursul anului 2013 si cineva de acolo i-a spus ca aceasta declaratie daca este depusa, nu mai trebuie sa depuna bilantul anual aferent anului 2013. Se poate acest lucru ?

multumesc
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 20 Feb. 2014
Conform art. 36 alin. (2) din Legea contabilitatii nr. 82/1991 si a Ordinul nr. 40/2013 cu modificarile si completarile ulterioare, societatile care de la constituire pâna la 31 decembrie 2013 nu au desfasurat activitate pot depune in termen de 60 de zile de la inchiderea exercitiului financiar (28.02) o declaratie pe propria rspundere din care sa rezulte acest lucru. Declaratia tine loc de bilant. Aceasta declaratie trebuie sa cuprinda toate datele de identificare a entitatii: denumirea completa (conform certificatului de înmatriculare), adresa si numarul de telefon, numarul de înregistrare la registrul comerului, codul unic de înregistrare, capitalul social.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x