Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Adresa ANAF de infiintare a popririi

Buna ziua, Am primit de la ANAF pentru o societate, furnizor al firmei la care lucrez, adresa de infiintare a popririi asupra sumelor datorate debitorului de catre terti, prin care am fost instiintati ca s-a infiintat poprirea asupra debitorului X, in baza unui titlu executoriu. Tot in adresa sunt insirate debitele pe care acesta le datoreaza bugetelor statului. Cand imi voi achita debitele rezultate din tranzactiile comerciale, unde voi face viramentul: in contul furnizorului sau direct in conturile Trezoreriei? Daca platesc in contul furnizorului, trebuie sa anunt si furnizorul? Multumesc!
Adaugata in   ANAF si MFP Adresa

1 raspuns


la 13 Oct. 2014
Prin poprirea asupra conturilor furnizorului ANAF incearca sa recupereze sumele datorate de acesta, care a extins poprirea asupra debitelor pe care le are de recuperat de la clienti. Prin adresa primita ati fost instiintati ca furnizorul are datorii la bugetul statului care vor fi urmarite si achitate in conturile firmei sau prin ordin de compensare direct in conturile bugetare. In cazul platii in conturile furnizorului, aceste sume vor fi virate catre buget automat fara acordul furnizorului.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x