Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Impozitare microintreprindere

Buna ziua,
Vreau sa stiu daca venitul din subventie AJOFM, la angajarea unei persoane peste 45 de ani , se impoziteaza la microintreprindere.

1 raspuns


la 25 Apr. 2013
Baza de impozitare in cazul microintreprinderilor este constituita din veniturile din orice sursa, din care se scad: - veniturile aferente costurilor stocurilor de produse; - veniturile aferente costurilor serviciilor in curs de executie; - veniturile din productia de imobilizari corporale si necorporale; - veniturile din subventii de exploatare; - veniturile din provizioane si ajustari pentru depreciere sau pierdere de valoare; - veniturile rezultate din restituirea sau anularea unor dobanzi si/sau penalitati de intarziere, care au fost cheltuieli nedeductibile la calculul profitului impozabil; - veniturile realizate din despagubiri, de la societatile de asigurare/reasigurare, pentru pagubele produse bunurilor de natura stocurilor sau a activelor corporale proprii. Venitul din subventie AJOFM, se incadreaza in categoria veniturilor din subventii de exploatare. Altfel spus, nu intra in baza de impozitare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x