Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

TVA stabilita suplimentar la control

In data de 17.11.2015 am primit dispozitie privind masurile stabilite de organele de inspectie fiscala in urma depunerii unei cereri de rambursare de TVA. Cererea a fost depusa la decontul 300 aferent lunii septembrie 2015. Prin dispozitia primita s-a stabilit TVA suplimentar de plata iar din suma solicitata la rambursare suma stabilita suplimentar a fost respinsa la rambursare. Obligatia suplimentara de TVA provine ca urmare a neefectuarii ajustarii stocurilor din iulie 2012 cand societatii i s-a anulat codul de TVA si stocurile respective nu mai exista. Societatea s-a inregistrat din nou in scopuri de TVA in noiembrie 2013. Cum inregistrez in evidenta contabila scoaterea din evidenta a stocurilor si a TVA stabilita suplimentar? In decontul de TVA aferent lunii noiembrie trebuie sa inregistrez TVA stabilita suplimentar?
Adaugata in   TVA Monografie contabila

1 raspuns


la 17 Dec. 2015
Scoaterea din evidente a stocurilor inexistente se face similar lipsurilor la inventar. Valoarea tva stabilita in urma controlului nu se declara in decont.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x