Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

TVA la livrari de bunuri in Ungaria

O societate inregistrata in scopuri de TVA in Romania a facut livrari de bunuri in UE ( Ungaria) cu factura fara TVA catre o societate care a comunicat un cod de TVA si a confirmat verbal ca este platitor de TVA in Ungaria ,livrarea s-a declarat in declaratia 390,ulterior in urma verificarii in VIES codul de tva nu este valid.Am dori sa stim cum se poate corecta factura si declaratia 390 si ce sanctiuni am putea primii . Firma din Romania este inregistrata in ROI si patronul firmei din Ungaria a fost intrebat recent si sustine in continuare ca este platitor de tva,ce documente am putea sa-solicitam firmei din Ungaria?

1 raspuns


la 13 Oct. 2014
Daca in corespondenta purtata cu beneficiarul din Ungaria acesta v-a comunicat un cod de TVA si faptul ca este platitor de TVA inregistrat in ROI atunci nu este vina dumneavoastra ca in prezent nu are un cod de TVA valid. Incercati sa transmiteti faptul ca aveti nevoie de un cod valid.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x