Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Reprezentant fiscal, implicatii, sanctiuni

Care sunt implicatiile si sanctiunile pe care le suporta reprezentantul fiscal in Romania al unei societati din UE, in cazul in care societatea din UE are nereguli in tranzactiile efectuate?
Mai concret: societatea straina, inregistrata in scopuri de TVA in Romania, prin reprezentant fiscal are tranzactii cu locul de livrare din Romania, dar in facturare nu se foloseste codul de TVA din Romania, ci cod de TVA din statul apartinator.
Multumesc.

Adaugata in   TVA

2 raspunsuri


la 04 Nov. 2013
Pe durata mandatului, reprezentantul fiscal raspunde pentru toate operatiunile efectuate in Romania de catre persoana impozabila nestabilita in Romania.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 04 Nov. 2013
Multumesc pentru raspuns. Puteti, va rog, sa-mi raspundeti mai concret? Doresc sa mai precizez ca societatea din UE, a carui reprezentant fiscal suntem in Romania, a facut tranzactii cu o alta tara din UE, tranzactii ale caror obiect erau marfuri care se afla in Romania, dar despre care noi, ca reprezentanti fiscal, am aflat ulterior deoarece nu au folosit codul de TVA din Romania ci au folosit codul de TVA al statului apartinator.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x