Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Recuperare TVA

Daca o societate a fost scoasa de la TVA cu 01.08.2012 iar acesta societate a facturat catre o alta firma in luna octombrie 2012, factura facandu-se cu TVA, acest TVA se declara in d311? TVA-ul aferent facturat din octombrie se poate recupera din TVA-ul pe care il avea societatea de recuperat in luna iulie conf. d300?
Adaugata in   TVA

1 raspuns


la 18 Ian. 2013
Formularul 311 se depune, potrivit art.1563 alin. (10) din Codul fiscal, de cãtre persoanele impozabile al cãror cod de înregistrare în scopuri de TVA a fost anulat conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a) ‐ e) din Codul fiscal ºi care efectueazã în perioada în care nu au cod valid de TVA, livrãri de bunuri/prestãri de servicii ºi/sau achiziții de bunuri ºi/sau de servicii pentru care sunt obligate la plata taxei pe valoarea adãugatã. Declarația se depune pânã la data de 25, inclusiv, a lunii urmãtoare celei în care a intervenit exigibilitatea taxei pe valoarea adãugatã pentru livrãrile de bunuri/prestãrile de servicii efectuate ºi/sau achizițiile de bunuri ºi/sau de servicii pentru care persoana este obligatã la plata taxei. TVA-ul de plata se poate recupera din TVA-ul pe care il avea societatea de recuperat .
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x