Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

OBLGATII FISCALE DECLARATIVE la anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de TVA

Buna ziua,

Ce obigatii fiscale declarative, din punct de vedere a TVA, mai are o societate care are ca perioada fiscala trimestrul, dupa ce i s-a anulat din oficiu certificatul de inregistrare in scopuri de TVA. Precizam ca decizia de anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de TVA a fost emisa la data de 23.08.2012, dar a fost expediata catre societate la data de 10.10.2012, asa incat certificatul TVA a fost anulat la data de 23.08.2012, dar societatea a luat la cunostinta de acest fapt in data de 10.10.2012.
Mai trebuie depusa declaratia de mentiuni 010?

Multumesc.

Valeria Popescu

1 raspuns


la 11 Oct. 2012
Modificarea vectorului fiscal se va face din oficiu. Persoanele impozabile carora le-a fost anulata inregistrarea in scopuri de TVA din cauza faptelor inscrise in cazierul fiscal pot solicita inregistrarea in scopuri de TVA numai daca a incetat situatia care a condus la anularea inregistrarii. In aceasta situatie depuneti cererea de inregistrare in scopuri de TVA, formular 099.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x