Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Inregistrare ca platitor de TVA

Care sunt documentele necesare pentru inregistrarea in scopuri de TVA pentru o societate care depaseste plafonul de 220.000 lei si pentru o societate care doreste sa se inscrie ca platitor de TVA prin optiune?
Adaugata in   TVA

2 raspunsuri


la 02 Dec. 2015
Pentru inregistrarea in scopuri de TVA trebuie completate formularele 010, 098 si 088, documentele juridice ale firmei, contratul de spatiu pentru sediu si punctele de lucru, ultima balanta, declaratii pe propria raspundere, certificat constatator, imputernicire, copii c.i.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 09 Dec. 2015
Aveti mare grija la contractele de munca. Daca nu aveti, sfatul meu este sa intocmiti, deoarece puteti avea surpriza sa vi se respinga inregistrarea codului de TVA. Eu am o firma, la care am depus dosarul in luna septembrie 2015, mi s-a acordat codul de TVA incepand cu data de 01.10.2015, am mers la Administratia financiara cu acte pentru completarea dosarului, am mers la Antifrauda cu dosarul contabil aferent lunii septembrie, Antifrauda a fost in control la sediu si la pct. de lucru, iar pe data de 08.12.2015 am avut surpriza sa fim anuntati ca s-a anulat codul de TVA. Doamna *draguta* de la administratie, ne-a spus sa nu facem contestatie, in conditiile in care in decizie se spune ca avem dreptul la contestatie in termen de 30 zile. Asa ca bafta multa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x