Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Diurna

Va rog sa-mi spuneti daca am procedat gresit?
-avem o asociatie non profit fara angajati dar care are membrii
-in baza unor contracte se efectueaza deplasari atat in tara cat si in strainatate pentru activitati culturale (muzica si dans)
-sumele din contracte sunt alocate pana la ultimul banut ,pentru diurna si transportul membrilor care nu sunt angajati ai asociatiei ,ei sunt doar membrii ,totodata membrii au votat in regulamentul de ordine interioara ca sunt de acord pentru a efectua deplasari doar in baza diurnei
-asociatia este neplatitoare deTVA din acest motiv nu s-a platit TVA
-va rog sa-mi spuneti daca este bine cum s-a procedat iar daca nu ce trebuie facut?si cum trebuiesc reparate greselile (daca exista) ?
Adaugata in   TVA TVA

2 raspunsuri


la 19 Dec. 2013
Pentru decontarea sumelor, fiecare membru trebuie sa intocmeasca ordin de deplasare. Acesta trebuie semnat si stampilat de beneficiar.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Dec. 2013
Multumesc pentru raspuns,as mai dori inca o lamurire ,noi nu suntem angajati ai asociatiei suntem doar membri si nu avem semnat nici un contract de munca sau conventie civila ,din acest motiv sunt nedumerit (am citit ca diurna o primeste doar angajatul ,ceea ce noi nu suntem)in rest exista la fiecare membru ordin de deplasare semnat si stampilat atat de asociatia noastra cat si de cei da care am fost invitati ,deasemeni am facut ordine de plata pentru diurna fiecarui membru care a efectuat deplasarile,as putea continua aceasta activitate in acest mod?daca nu ce ar trebui sa fac? va multumesc!!
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x