Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

suspendare cim pentru crestere copil

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi in urmatoarea problema. Un angajat ( tatic ) a adus la cunostinta astazi 02.08.2018 ca pe 11.06.2018 i s-a nascut un copil, motiv pentru care vrea sa faca cerere pentru suspendare cim pentru a putea intra in concediu de crestere copil. Intrebarea mea este daca mai poate face cerere la aceasta data, cu ce data fac decizia de suspendare si cand transmit revisalul avand in vedere ca pentru suspendare transmiterea se face cel tarziu in ziua lucratoare anterioara datei suspendarii / datei incetarii suspendarii cim ?
Multumesc frumos si astept cu interes raspunsul dvs. Cu respect.

1 raspuns


la 03 Aug. 2018
Tatal poate intra in concediu pentru cresterea copilului, daca mama nu beneficiaza de concediu si daca expira perioada de concediu postnatal pentru aceasta. Pentru cazul prezentat, tatal intra in ccc din data de la care face cererea, respectand termenele de inregistrare, daca prezinta toate documentele solicitate.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x