Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Subventii somaj

Ce acte trebuie sa contina dosarul privind subventiile primite de la ANOFMB pentru angajarea tinerilor absolventi? Exista un termen pentru depunerea acestui dosar dupa angajare?
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 07 Mar. 2012
Acte necesare pentru acordarea subventiei pentru Incadrarea in munca a absolventilor institutiilor de invatamant: - copie dupa contractul de munca - diploma de studii in original si copie sau adeverinta in original - buletinul de identitate original si copie - formularul tip de conventie â?? Anexa 5â?? 3 exemplare - formularul tip â?? Anexa la conventie â?? 3 exemplare - declaratie a angajatorului declaratie conform Normelor metodologice - declaratie pe propria raspundere a absolventului ca la data absolvirii studiilor nu avea raporturi de munca sau de serviciu - certificatul eliberat de Comisia de expertiza medicala a persoanelor cu handicap necesar doar pentru incadrarea absolventilor cu handicap - dosar cu sina Conventia cu AJOFM se incheie dupa ce au fost incadrati in munca absolventii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x