Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

lichidare partiala stoc de marfa

am un magazin cu amanuntul ( incaltaminte si menaj ), doresc sa lichidez stocul de incaltaminte , dar sa pastrez stocul cu produsele de menaj. Gestiunea este comuna .Va rog sa -mi spuneti care ar fi monografia pentru a separa cele doua stocuri , sa fac doua gestiuni.
2. doresc sa fac lichidarea stocului de incaltaminte , sa achit tva-ul aferent stocului de marfa . Care ar fi metoda cea mai rentabila sa nu achit asa de mult tva avand in vedere ca stocul este destul de mare aprox.90000 lei , sa fac reduceri inainte de lichidare ?
va rog dati-mi niste sfaturi . Va multumesc .

1 raspuns


la 01 Iun. 2015
Pentru separarea gestiunilor va trebui sa procedati la o inventariere a marfurilor care sa stea la baza separatiei, urmand ca fiecare gestiune sa fie inregistrata distinct. Al doilea pas ar fi autorizarea lichidarii de stoc pentru gestiunea de incaltaminte, cu reduceri pana la pretul de achizitie, dar trebuie sa aveti in vedere ca perioada lichidarii este limitata.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x