Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Licenta exploatare forestiera

Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie pe care nu stiu cum sa o interpretez.
Societatea are cod CAEN 0220 exploatare forestiera, dar NU ARE licenta de exploatare a lemnului. Are intrari de masa lemnoasa, pe picior, ce trebuie exploatata, insa exploatarea o face o alta societate care are licenta si de la care se primeste factura de prestari servicii exploatare forestiera.
In acest caz, in momentul in care societatea comercializeaza lemnul, pentru venitul inregistrat in contul 707, are obligatia calcularii impozitului de 0,5% pe veniturile din exploatare forestiera, conform OG.6/2013 ?
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 25 Mai. 2013
Conform O.G. nr. 6/2013 societatile care au cod CAEN 0220 sunt obligate sa plateasca impozit 0.5% impozitul pe veniturile din activitatile de exploatare a resurselor naturale. Art. 2, pct. (2) Impozitul prevazut la art. 1 alin. (1) se datoreaza si de catre operatorii economici care au licente de exploatare a resurselor mentionate la art. 1 alin. (2), dar a caror activitate principala nu corespunde acestor coduri CAEN. Art.2, pct (3) Pentru activitatea de exploatare forestiera impozitul prevazut la art. 1 alin. (1) se datoreaza de catre operatorii economici care exploateaza masa lemnoasa in baza unei autorizatii de exploatare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x