Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Inregistrare corecta plati catre furnizori

Am o problema cu chitantele care vin prin curierat si au o data anterioara. De exemplu, comand astazi si marfa vine poimaine cu curierul, dar chitanta care vine cu marfa are data din ziua in care am comandat-o, insa eu am intocmit deja registrul de casa pe ziua respectiva. Cum introduc chitanta? In ziua in care a venit, chiar daca are o alta data scrisa pe ea?

2 raspunsuri


la 04 Aug. 2015
Nu puteti sa inregistrati in registrul de casa incasarea facuta prin curier anterior datei depunerii banilor in caserie. Va trebui sa faceti un borderou de incasare cu chitantele incasate si data predarii banilor pentru inregistrarea corecta in registrul de casa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 27 Aug. 2015
Voi fi mai explicita: in momentul in care vine marfa, eu platesc la curier si primesc o chitanta care evident are data din momentul platii, insa in coletul cu marfa mai am o chitanta de la firma furnizoare dar care are data de acum 2-3 zile, moment in are eu am facut comanda. Care chitanta o pastrez ca document justificativ al platii?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x