Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Expert contabil

Va rog sa imi confirmati daca absolvirea unui masterat de expertiza contabila, dupa obtinerea licentei de contabilitate si informatica de gestiune, 3 ani, este echivalent cu examenul de expert contabil CECCAR?
Adaugata in   Studii de caz

2 raspunsuri


la 27 Feb. 2013
Buna seara, In opinia mea ar fi recomandat sa urmati Masterul in Expertiza Contabila si apoi sa obtineti recunoasterea capacitatii de exercitiu profesional a CECCAR.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 04 Mar. 2013
Accesul la profesia de expert contabil se face pe baza de concurs de admitere, prin efectuarea unui stagiu de 3 ani si in final prin sustinerea unui examen de aptitudini la terminarea stagiului. La cerere, persoanele care au titlu de academician, profesori si conferetiari universitari, doctori in economie cu specialitate finante sau contabilitate, au acces la profesia de expert contabil in baza titlului cu indeplinirea anumitor conditii. Pentru lamuriri luati legatura cu filiala CECCAR din raza judetului de domiciliu.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x