Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Dosarul preturilor de transfer

Daca se mai pot intocmi dosare preturi de transfer intre firme afiliate si ce trebuie sa contina un dosar? se depun la Anaf?
Adaugata in   Studii de caz

3 raspunsuri


la 22 Mar. 2016
Dosarul preturilor de transfer se depune in continuare la anaf si contine preturile practicate catre beneficiari si afiliati.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 24 Mar. 2016
In conformitate cu Ordinul 442/2016, este obligatorie INTOCMIREA dosarului de preturi de transfer ( in conditiile date de ordinul respectiv, pentru anumite tipuri de contribuabili) si nu depunerea la ANAF. De asemenea, mai este obligatorie PREZENTAREA / DEPUNEREA in termenul de 10 zile sau 30 -60 de zile, in functie de criteriile din ordin, LA SOLICITAREA ORGANULUI DE CONTROL. Altfel spus, Dosarele de preturi nu se depun, decat la solicitarea organelor de control, dar in anumite conditii este obligatoriu sa le aveti intocmite.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 24 Mar. 2016
Buna ziua, Dosarul preturilor de transfer contine pe scurt: - o prima parte formata din prezentarea companiei, a afacerii, a tranzactiilor, a metodelor utilizate pentru analiza preturilor de transfer, indicatori economici, contracte si - o a doua parte, care reprezinta analiza efectiva a indicatorilor ( preturi, cifra de afaceri, marja ,etc) si rezultatele testului de piata. Este o lucrare laborioasa, de lunga durata si complexa. Cu drag.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x